Není dobrého zdraví bez dobré kuchyně a není dobré kuchyně bez dobrého vína

Se skvělým jídlem chutnají naše vína nejlépe
Apri znamená latinsky divočáci. Divokost přírody Podyjí se právě v tomto zvířeti snoubí s jemností a jedinečnou chutí jeho masa. Taky naše kuchyně má hloubku - je založená na tradičních receptech, ale v modernějším provedení. Naše jídlo je přírodní, ale zároveň jemné a delikatesní. Zažijte jedinečný večer se svými blízkými přímo v areálu vinařství. Nebo se jen stavte na rychlý oběd.


Lokální suroviny, moderní kuchyně, tradiční recepty
Procestoval svět, nyní v Havraníkách vaří z čerstvých a lokálních surovin
Radovan získal zkušenosti v Anglii, Francii, Kanárských ostrovech a také v Rakousku. Nemalou část svého života strávil jako kuchař na zaoceánských výletních lodích.
Co se naučil, chce přenést i do jihomoravských Havraníků. A to hlavně zlaté pravidlo, že nejlepší jídlo vzniká z čerstvých a sezónních surovin.
V restauraci Apri vaří moderní evropskou i českou kuchyni. Proto na talíři, který vám naservíruje její mladý a energický tým, najdete třeba chřest, artyčoky či sezónní jahody. Dále maso z českých farem, ale i ryby z okolních řek - candáta, pstruha či sivena.
Stejně důležité jako jídlo je pro Radovana i víno. Proto každé jídlo z jeho menu je dokonale spárované s vínem vinařství THAYA, které se k němu hodí nejlépe.